Nedkølet godsejer får forbud mod at se Downton Abbey

30 marts, 2020

Nedkølet godsejer får forbud mod at se Downton Abbey

Som nogen af jer kan huske, var baronessen og godsejeren på tur i England, hvor de fik forvildet sig ind i slotsparken på Highclere Castle, slottet som bliver brugt til optagelserne af TV-serien Downton Abbey. Her skal ikke nævnes et ord om omstændighederne, som ikke helt tåler dagens lys. (Men du kan læse om dem i en tidligere blogpost).

Imidlertid fik det godsejeren til, at begynde faktisk at se denne TV-serie, som jo handler om livet på et slot i begyndelsen af forrige århundrede, for herskabet og for tjenestefolkene. Og det har grebet ham i en sådan grad, at det nu viser sig nærmest livstruende.

For få dage siden sad han i badekarret og så seriens afsluttende afsnit i 2. sæson. Uvidende om afsnittets længde, blev han fundet af baronessen, særdeles nedkølet i det nu kolde badevand, men med et lykkeligt smil. Fordi endelig havde helten, slottets arving Mathew friet til Lady Mary! Set i lyset af, at herren har været igennem et længere forløb med voldsom lungebetændelse, er dette jo selvfølgelig fuldstændig vanvittigt.

Dette tilsyneladende galoperende afhængighedsforhold til en TV-serie er selvfølgelig ikke sundt, så derfor er der nu udstedt et dekret fra godskontoret, om at ingen naboer eller familiemedlemmer må tillade godsejeren adgang til deres Netflix konto. Han er sendt i misbrugsbehandling på Center for TV-serimani og forventes trods alt at komme på ret køl inden længe.


 Her ses godsejeren posere foran et andet slot, denne gang i Sverige. Han kan tilsyneladende ikke få nok..

Vi vender senere tilbage med en rapport fra vores næste tur til England i maj, hvor vi igen vil besøge Highclere Castle, men denne gang under ordnede forhold. Det glæder godsejeren sig meget til!

Manicuresæt


Også i Godsbloggen

Kunde vinder bedst-klædt konkurrence i vores tweed
Kunde vinder bedst-klædt konkurrence i vores tweed

22 oktober, 2019

Det skete for os forleden, at en af vores kunder meddelte, at han havde vundet konkurrencen for bedst klædte gentleman, iført tweed tøj fra os, under The Distinguished Gentleman Ride arrangementet den 29. oktober.

Vis hele indlægget →

Besøg hos Defender tryllekunstneren
Besøg hos Defender tryllekunstneren

30 maj, 2019

For ikke så længe siden, var godsejeren på forretningsrejse i Portugals hovedstad Lissabon, og benyttede lejligheden til at udleve en drøm.

BONUSINFO: Hvis du elsker, holder af og/eller bare er fascineret af Land Rover Defender, så læs dette. Hvis du ikke er interesseret i Land Rover, så læs det alligevel. Der er flotte billeder :-)

Vis hele indlægget →

Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky
Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky

23 februar, 2019

”Der er nu gået 4 år, vi er nød til at gøre det igen”. Med de ord inviterede min gode ven Mik mig endnu engang til Skotland, for at fejre hans 54 års fødselsdag.

Vis hele indlægget →