Om os

Godsejeren.dk er en webbutik, som drives af en familie, som elsker natur, jagt, fiskeri, ridesport og har øje for godt design, høj kvalitet og det unikke fund. Vi er rimelig entreprenante, og har gennem årene drevet egne virksomheder, dels fuldtids, dels ved siden af vores faste jobs.

Vi rejser en del, og finder ting her og der, som vi synes forbedrer vores hverdag, og som er med til, at give vores hjem og personlige look et unikt særpræg.

Mange af vores venner har spurgt, hvorfor vi ikke sælger de fede ting, som vi finder, til ligesindede? Og det er resultatet af disse opfordringer, som du sidder, og kigger på nu.

Vi kan særlig godt lide den såkaldte countrylife stil, og tøj i tweed og oilskin har nu i flere år været en af vores bedst sælgende kategorier. Men vi har også masser af andre produktområder, så sæt lige lidt tid af, til at snuse rundt i vores webshop.

Hvorfor hedder butikken ”Godsejeren”???

Ideen til navnet er opstået, fordi vi elsker (og bruger) naturen omkring os, til at skabe ro og mening i vores liv. Vi går på jagt, fisker og holder meget af heste.

 

Vi har altid haft en drøm om at være godsejere, og elsker at køre (miljøvenlig) Jeep i oilskinsjakke og gummistøvler.

Vores ordsprog er: ”Husk, at dit hjem er dit gods, uanset hvor du bor!”

Hvorfor skal du handle hos os?

Vi har et stort udvalg af produkter, som er svære at finde i almindelige butikker, og udover at du vil garanteret vil blive forelsket i mange af vores ting, så vi du også blive positivt overasket over vores prisniveau. Tjek os ud!

PS: Vil du vide mere om vores tanker om bæredygtighed, så læs her.

Endnu engang velkommen.

 

Med venlig hilsen

Lene og Ole Bergstein

 

Godsejeren ApS

Danstrupvej 27 L

3480 Fredensborg

CVR: 36061073

Tlf: 42436677