Åbningstider

I lavsæsonen fra 1. maj og til 15. juli gælder følgende åbningstider i butikken:

Fredage fra 10-18. (Webshoppen er åben døgnet rundt)

Hvis en af disse dage er en helligdag, så har vi ikke åbent.

I ugen 17.-21. juni holder vi delvis lukket på grund af forretningsrejse. Dvs. vi kan ikke modtage telefonopkald, 17.-21. juni og vi holder lukket i den fysiske butik fredag den. 21. juni.

Webbutikken kører pakkemæssigt på langsomt gear, så man bør påregne 3-5 dages leveringstid på bestillinger i webshoppen.

Vi holder sommerferielukket fra 15. juli til 4. august.

Du kan også bestille tid på andre ugedage (vi er der sikkert alligevel), samt du har mulighed for at booke en hyggeaften med vennerne. Skriv til os med dine ønsker på info@godsejeren.dk

Ønsker du at prøve dit drømmetøj inden køb, se nærmere på en lækker taske, kontrollere om farven på slipset passer til dine strømper, ELLER er du simpelthen bare SÅ interesseret i, at blive forkælet med Godsejerens gode service og kaffe, så er du hjertens velkommen. Vi har et kombineret butik/lager, som ligger på det smukke landsted Danstruplund.

Du finder os på Danstrupvej 27 Bygning L, 3480 Fredensborg.

Kør ind ved Danstruplund skiltet (ikke indkørslen ved hovedbygningen), fortsæt ned mellem den hvide og den sorte bygning (hvorpå der står AYA), og kør til parkeringspladsen i lavningen. Og tag så vindeltrappen op til første sal, hvor vi er klar.