Godsejeren afslører: Hvad laver vi, når alt andet er i dvale?

Godsejeren afslører: Hvad laver vi, når alt andet er i dvale?


Nå, nu er det vist på tide, at vi fortæller, hvad vi elsker at foretage os, når der ikke er jagt, hundetræning, laksefiskeri eller andet sjovt på programmet.

Vi drøner ud i skoven, og sover i telt!

Ja, det kommer måske som en overraskelse, og nogen væmmes sågar ved tanken om, at ligge i et telt, på et tyndt liggeunderlag, med ondt i ryggen og fryse som en istap.

Men! - Det er fordi, at du ikke har det rigtige grej!

Vi ligger som en drøm, lunt og godt i alle årstider, og har opsat telt og sovegrej på få minutter.

Vi har ligget i skoven og lyttet til (ufarlige) grævlinge komme luntende forbi med deres karakteristiske lyde. Vi har haft en (ufarlig) ræv på besøg, som stak hovedet ind under overteltet, og så godsejeren i øjnene, inden den spurtede væk. En (stort set ufarlig) kronhjort har brølet et par hundrede meter fra teltet, lige i skumringen. Og vi har ligget og lyttet til laksenes plasken, ved elve i Norge og Sverige. Dette er bare et lille udsnit af de dejlige oplevelser, som vi har haft i et telt. Og som du også kan få.

Du kan selvfølgelig slå telt op på en campingplads. Men at rykke rigtig ud i naturen er faktisk både nemt, bekvemt og meget mere spændende.

”Men må man bare slå telt op, hvor som helst?” tænker du måske. I Danmark er der en del muligheder. Man kan for eksempel slå telt op på udpegede teltpladser i skoven. Men man kan også begive sig ind i en af de 275 skove i Danmark, hvor man må slå telt op uden at spørge først. Hvis du gerne vil finde en sådan ”Fri teltning” skov, så kig her på Naturstyrelsens hjemmeside: https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/overnatning/fri-teltning/

”Hvilket grej bruger I?” vil den kvikke læser måske spørge.

Jo, ser du, vi har fundet en lækker teltserie fra tyske Wechsel, som ikke koster alverden, og fra Sea to Summit nogle dejlige soveposer, som fungerer både i varmt og i koldt vejr, en lille komfortabel Aeros hovedpude OG så prikken over luksus ”i”-et; de skønne Ether liggeunderlag, som er hele 10 cm tykke, og som har det nemmeste pumpesystem, som du kan drømme om.

Med dette grej kan vi garantere, at du og dine får en dejlig komfortabel oplevelse ude i naturen.

Du kan finde alt sammen i vores Outdoor kategori ved at klikke her.

Og hov, hvad med mad og drikke? ”Får I noget at spise, derude i jeres camp lux?”. Jo, jo, vi snyder ofte, og tilbereder et Trek’N’Eat frysetørret måltid, såsom Jægergryde, Balkanrisotto eller Grøntsags-jamballaya, enten på forhånd i vores Stanley Food Jar eller på stedet, hvor vi koger vand i en Jetboil lynkoger. Disse dimser finder du ligeledes i ovenstående Outdoor kategori.

Og vi medbringer selvfølgelig en eller flere Feuerhand olielamper, til at understrege den hyggelige stemning.

Vi håber, at du får blod på tanden og lyst til at komme ud i naturen. Vi er helt vilde med dette koncept, og har skrivende stund bygget en lille teltplads inde i vores showroom, hvor du kan se nærmere på udstyret.

Ses vi?