Kunde vinder bedst-klædt konkurrence i vores tweed

22 oktober, 2019

Kunde vinder bedst-klædt konkurrence i vores tweed

Det skete for os forleden, at en af vores kunder meddelte, at han havde vundet konkurrencen for bedst klædte gentleman, iført tweed tøj fra os, under The Distinguished Gentleman Ride arrangementet den 29. oktober.

Dette ”ride” gennemføres hvert år, hvor (mest) mænd og kvinder, kører tur i samlet flok på deres gamle motorcykler. For manges vedkommende er det iklædt deres flotteste og mest klassiske outfit.

I år var det Nicholas Vadum som vandt, og vi er benovet over at se, at vores blazer, knickers og strømper har hjulpet ham op op sejrskamlen. Bemærk hvorledes han har tilføjet egne særlige detaljer på blazerjakken og hvor stolt han bærer sit outfit.

Det er s.. en fornøjelse at se!

The Distinguished Gentleman Ride er et velgørende arrangement, som løber af stablen over hele verden, og i Danmark i København og Århus. De støtter op om veldædige formål, ved at hver deltager har en indsamlingsside, og de kan konkurrere om hvem, der indsamler mest. Hvis du vil støtte Nicholas og et godt formål, så er han indsamlingsside her:
https://www.gentlemansride.com/rider/NicholasVadum176071…

Stort tillykke til Nicholas!


Også i Godsbloggen

Nedkølet godsejer får forbud mod at se Downton Abbey
Nedkølet godsejer får forbud mod at se Downton Abbey

30 marts, 2020

Som nogen af jer kan huske, var baronessen og godsejeren på tur i England, hvor de fik forvildet sig ind i slotsparken på Highclere Castle, slottet som bliver brugt til optagelserne af TV-serien Downton Abbey. Her skal ikke nævnes et ord om omstændighederne, som ikke helt tåler dagens lys. (Men du kan læse om dem i en tidligere blogpost).

Vis hele indlægget →

Besøg hos Defender tryllekunstneren
Besøg hos Defender tryllekunstneren

30 maj, 2019

For ikke så længe siden, var godsejeren på forretningsrejse i Portugals hovedstad Lissabon, og benyttede lejligheden til at udleve en drøm.

BONUSINFO: Hvis du elsker, holder af og/eller bare er fascineret af Land Rover Defender, så læs dette. Hvis du ikke er interesseret i Land Rover, så læs det alligevel. Der er flotte billeder :-)

Vis hele indlægget →

Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky
Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky

23 februar, 2019

”Der er nu gået 4 år, vi er nød til at gøre det igen”. Med de ord inviterede min gode ven Mik mig endnu engang til Skotland, for at fejre hans 54 års fødselsdag.

Vis hele indlægget →