Godsejeren overvejer at starte nyt lavpris flyselskab

23 Juli, 2017 1 kommentar

Godsejeren overvejer at starte nyt lavpris flyselskab

Her midt i feriesæsonen er det for godsejeren tid til, at overveje nye idéer og projekter. Og her kommer en af de mere useriøse af slagsen.

Det hele startede med, at godsejeren ikke kunne finde datterens flybillet til Barcelona, hvor familien skulle mødes. Og det udløste en fælles fantasi om, hvilket flyselskab det nu var, som han havde bestilt hos.

Da datteren endelig selv fandt billetten, var det et lavprisselskab, som hun ikke kendte.

Og så startede ping-pongen om, hvorfor billetten var så billig: Der var ikke kuffert inkluderet, fordi der ikke var baggagerum i flyet, fordi de var allokeret til rejsende. Og det var ekstra billigt, fordi flyet ville nødlande på vandet ud for Barcelona, og dermed spare lufthavnsafgiften. Man skulle betale for et sæde, og alternativet var, at stå op, og holde fast i poledance pæle bagerst i flyet. Hvis man kunne underholde de andre rejsende med et poledanceshow, ville det udløse en værdikupon til næste rejse.

Og vi fortsatte: Ved afgang fra København fik man udleveret en gul vest, fordi man selv skulle gå ud til startbanen, og nogle af passagerne skulle skubbe flyet derud. Når man passerede en landingsbane, skulle man se sig godt for, fordi ankommende fly ikke holdt tilbage.

Når flyet endelig nødlandede ud for Barcelona, ville lystfiskebåde ejet af flyselskabet komme ud, og starte fiskeri efter de hajer, som kredsede om de svømmende passagerer. Endnu en indtægt, som kunne få flybillettens pris ned.

Baronessen spurgte: ”Hvornår lander du, datterlil?” Datteren svarede fromt: ”Det kommer an på, hvor lang tid det tager mig at svømme i land.....”

Godsejeren, gnier-faderen som havde købt den billige billet, tilbød selvfølgelig storsindet til sidst i samtalen, at vente inde ved havnen i Barcelona med et håndklæde….

PS: Fedt at tude af grin med sin datter, en regnvåd søndag morgen. :-)

 Croots Dalby Duffle Bag

1 Reaktioner

Ole Traulsen
Ole Traulsen

12 August, 2017

Godsejer og nu Luftkaptajn. Nej, nu må bede om mine himmelblå ?

Efterlad en kommentar


Også i Godsejerens blog

Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky
Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky

23 Februar, 2019

Vis hele indlægget →

Copenhagen Tweed Ride 2018
Copenhagen Tweed Ride 2018

10 September, 2018

Vis hele indlægget →

Camino??? Nej, Camøno!
Camino??? Nej, Camøno!

28 Juni, 2018

Hvis du drømmer om, at gå på den gamle pilgrimsrute Camino i Nordspanien, så kan vi anbefale, at varme op på den såkaldte Camøno på Møn. Læs om vores dejlige vandretur og bliv inspireret til at gøre et selv.

Vis hele indlægget →