Fortællinger med lys i øjnene og varme drikke i flasken

26 Oktober, 2016

Fortællinger med lys i øjnene og varme drikke i flasken

Kender du det øjeblik, hvor en person med lys i øjnene fortæller begejstret om en oplevelse, som de har haft, med et produkt, som de har anskaffet sig? Jeg taler ikke om, når en sælger prøver at overtale dig til et køb. Men om den nogen gange fantastiske oplevelse, når en person fortæller om et produkt, som virkelig imponerer dem, og som de har haft en god oplevelse med.

Sådanne øjeblikke kan være meget fascinerende og medrivende, og jeg elsker at høre disse historier.

Sådanne historier kan Stanley diske op med. Stanley er en amerikansk virksomhed, som blev stiftet i 1913 af opfinderen William Stanley Jr. som koblede vakuum isolering og stålets styrke sammen og udviklede en transportabel flaske til at transportere kolde eller varme drikke.

Denne flaske er kendt af enhver amerikaner, og har været brugt af håndværkere til at få den dejlige varme kaffe, uanset vejrlig, og på trods af hårdhændet behandling.

I anledning af 100-året for Stanley flaskens tilblivelse, udgav virksomheden et hæfte med historier fra brugere OG EFTERKOMMERE efter brugere, som har oplevet flasken som noget helt ekstraordinært.

Det er disse historier, som jeg gerne vil dele med dig, i nedenstående udklip. Jeg fik lys i øjnene af at læse dem. Jeg håber du også får det. :-)

Efterlad en kommentar


Også i Godsejerens blog

Kunde vinder bedst-klædt konkurrence i vores tweed
Kunde vinder bedst-klædt konkurrence i vores tweed

22 Oktober, 2019 8 kommentarer

Nogen gange hænder ting, som man bare ikke havde forudset, og som man bliver mega-glad for at opleve.

Vis hele indlægget →

Besøg hos Defender tryllekunstneren
Besøg hos Defender tryllekunstneren

30 Maj, 2019 18 kommentarer

For ikke så længe siden, var godsejeren på forretningsrejse i Portugals hovedstad Lissabon, og benyttede lejligheden til at udleve en drøm.

BONUSINFO: Hvis du elsker, holder af og/eller bare er fascineret af Land Rover Defender, så læs dette. Hvis du ikke er interesseret i Land Rover, så læs det alligevel. Der er flotte billeder :-)

Vis hele indlægget →

Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky
Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky

23 Februar, 2019 13 kommentarer

Vis hele indlægget →