Forloveren fik sig en stor overraskelse

Forloveren fik sig en stor overraskelse


Det var en smuk forårsdag, da vi fik besøg af Theis Egede, som skulle giftes. Theis havde planlagt alt ned til mindste detalje, og han glædede sig til, at træde ind i ægteskabet med den kvinde, han elskede mest af alt.

Men der var en lille hemmelighed, som Theis havde holdt skjult for sin bedste ven, som var med i vores butik som assisterende indkøber og som skulle være forlover. Theis havde besluttet, at brylluppet skulle have en særlig vinkel. Han ønskede, at både han og forloveren skulle være iført tweed-tøj, og han havde allerede fundet den perfekte butik til opgaven: Godsejeren.dk. (Ja, det er os )

Theis kunne ikke forestille sig at gifte sig, uden sin bedste ven ved sin side. Og så kom ideen til tweed-tøjet, som noget helt unikt, som ville gøre brylluppet endnu mere mindeværdigt.

”Ja, det er ikke kun mig som skal have tweed tøj i dag. Du skal også.” sagde Theis til forloveren, der først var forvirret, og udbrød: "Tweed-tøj? Er det ikke kun brudgommen, der ifører sig noget særligt til brylluppet?"

Theis nikkede og grinede. "Ja, det er normalt sådan, men jeg synes, det ville være sjovt og mindeværdigt, hvis vi begge bar tweed. Jeg betaler, så du behøver ikke bekymre dig om noget."

Forloveren var overrasket og men straks begejstret for idéen. "Det lyder fantastisk, Theis! Jeg har altid drømt om at prøve tweed-tøj, men jeg vidste ikke, at du ville tænke på mig også."

Vi sørgede for, at både Theis og forloveren fik den perfekte pasform og de valgte smukke tweed-ensembler, der matchede bryllupstemaet.

”Nu lover du at sende billeder fra brylluppet, hr. Egede!” formanede vi. Og i dag, endelig kom billederne. Og vi må erkende, at vi er megastolte af resultatet, og meget imponerede over billederne, som emmer af historiefortælling (og tweed).

Tillykke til brudeparret! Og tak for billederne!

PS: Det er gommen med det røde slips og forloveren med det grønne slips :-)