De nymodens "flatlays" er kommet til Godsejeren

11 December, 2016

De nymodens

Flatlay er den populære betegnelse for fotos taget fra oven af flere produkter på en gang, og er blevet meget moderne de seneste år. Da vi har så mange lækkerier at byde på, så vi ser os nu nødsaget til, at vise flere på en gang. Og så falder flatlay moden lige ned i godsejerens turban (eller tweed kasket, om du vil).

Nyd dette første flatlay billede, og se længere nede på siden flere detaljer om produkterne. Flere flatlay billeder kommer i den kommende tid.

"Nå, hvordan finder jeg så disse dejligheder i jeres webbutik?", tænker du nok lige nu. Dette har vi forudset, og derfor ser hermed du samme billede med numre, og med varenavn og link nedenunder billedet.

1. Croots Camouflage Laptop Bag

2. Travel Manicure Set

3. Bellroy Note Sleeve pung

4. Bellroy Key Cover

5. Karesuando Unna økse

6. Otter Mercator kniv, messing

7. Walker & Hawkes tweed sixpence, mørk grøn

8. Aigle støvleknægt

9. Aigle Parcours 2 Vario, brun

 

Efterlad en kommentar


Også i Godsejerens blog

Copenhagen Tweed Ride 2018
Copenhagen Tweed Ride 2018

10 September, 2018

Vis hele indlægget →

Camino??? Nej, Camøno!
Camino??? Nej, Camøno!

28 Juni, 2018

Hvis du drømmer om, at gå på den gamle pilgrimsrute Camino i Nordspanien, så kan vi anbefale, at varme op på den såkaldte Camøno på Møn. Læs om vores dejlige vandretur og bliv inspireret til at gøre et selv.

Vis hele indlægget →

Godsejeren fumler efter bjørnespray i Yellowstone
Godsejeren fumler efter bjørnespray i Yellowstone

03 Juni, 2018

Følg med på godsejerens tur i Yellowstone National Park, hvor dyrelivet gav ham en ordentlig en på opleveren. Der blev filmet ulve, grizzlybjørne og andre spændende dyr. Men pas på: Det kan tænde en drøm inden i dig....

Vis hele indlægget →