Copenhagen Tweed Ride 2018

Copenhagen Tweed Ride 2018


Baronessen og Godsejeren deltog for første gang i Copenhagen Tweed Ride, et superfestligt indslag i de københavnske gader. Konceptet er kort og godt: Stil op i dit fineste tweed tøj, en passende gammel cykel, og kør med ligesindede rundt i byens gader, med fuld musik og vinkede fodgængere, turister og andet godtfolk.

Turen bragte os forbi Amalienborg, hvor vi selvfølgelig tog flere runder omkring pladsens statue, og vinkede til de hujende og fotograferende turister, som uden tvivl fik sig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med i vores kortege var mænd og kvinder, unge og gamle, og sågar enkelte børn og en jagthund. Alle deltagerne havde virkelig givet den gas, med flotte outfits og kreationer. Der var gentlemen med plusfours, kvinder med store capes, en pige i sømandsuniform, en cirkusdirektør (tror vi) og sågar to mand i fuld militæruniform fra anden verdenskrig, med militærcykler og højt humør. 

Halvvejs på ruten var der en lang picnic i klassisk engelsk stil med gin/tonic, champagne, fantastiske opdækninger med lysestager og tæpper. Der var klassiske engelske selskabsleje, såsom væltepeterræs, kast med tweed hat efter lokkeduer og konkurrencer om flotteste beklædning, hat, mest finurlige detalje og flotteste picnickurv.

Godsejeren var selvfølglig præmiesponsor med flotte Laguiole knivsæt.

Alt i alt en forrygende dag, som lagde kimen til en drøm om, at deltage i London Tweed Ride i foråret, og selvfølgelig deltagelse i næste års Copenhagen Tweed Ride.