Copenhagen Tweed Ride 2018

10 September, 2018

Copenhagen Tweed Ride 2018

Baronessen og Godsejeren deltog for første gang i Copenhagen Tweed Ride, et superfestligt indslag i de københavnske gader. Konceptet er kort og godt: Stil op i dit fineste tweed tøj, en passende gammel cykel, og kør med ligesindede rundt i byens gader, med fuld musik og vinkede fodgængere, turister og andet godtfolk.

Turen bragte os forbi Amalienborg, hvor vi selvfølgelig tog flere runder omkring pladsens statue, og vinkede til de hujende og fotograferende turister, som uden tvivl fik sig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med i vores kortege var mænd og kvinder, unge og gamle, og sågar enkelte børn og en jagthund. Alle deltagerne havde virkelig givet den gas, med flotte outfits og kreationer. Der var gentlemen med plusfours, kvinder med store capes, en pige i sømandsuniform, en cirkusdirektør (tror vi) og sågar to mand i fuld militæruniform fra anden verdenskrig, med militærcykler og højt humør. 

Halvvejs på ruten var der en lang picnic i klassisk engelsk stil med gin/tonic, champagne, fantastiske opdækninger med lysestager og tæpper. Der var klassiske engelske selskabsleje, såsom væltepeterræs, kast med tweed hat efter lokkeduer og konkurrencer om flotteste beklædning, hat, mest finurlige detalje og flotteste picnickurv.

Godsejeren var selvfølglig præmiesponsor med flotte Laguiole knivsæt.

Alt i alt en forrygende dag, som lagde kimen til en drøm om, at deltage i London Tweed Ride i foråret, og selvfølgelig deltagelse i næste års Copenhagen Tweed Ride.

Efterlad en kommentar


Også i Godsejerens blog

Camino??? Nej, Camøno!
Camino??? Nej, Camøno!

28 Juni, 2018

Hvis du drømmer om, at gå på den gamle pilgrimsrute Camino i Nordspanien, så kan vi anbefale, at varme op på den såkaldte Camøno på Møn. Læs om vores dejlige vandretur og bliv inspireret til at gøre et selv.

Vis hele indlægget →

Godsejeren fumler efter bjørnespray i Yellowstone
Godsejeren fumler efter bjørnespray i Yellowstone

03 Juni, 2018

Følg med på godsejerens tur i Yellowstone National Park, hvor dyrelivet gav ham en ordentlig en på opleveren. Der blev filmet ulve, grizzlybjørne og andre spændende dyr. Men pas på: Det kan tænde en drøm inden i dig....

Vis hele indlægget →

"Derude kom Marathon manden løbende"

13 Februar, 2018

Grækenlands hovedstad Athen var antikkens epicenter, og godsejerens nylige besøg der udløste mange forestillinger og fantasier om, hvorledes det var dengang for mange års siden. Men bare rolig, der er ikke tale om en lang og dyb gennemgang af historien, med indspark fra Platon, Zeus og andre notabiliteter.

Vis hele indlægget →