Se lige hvem der besøgte naturelskeren

30 August, 2015

Se lige hvem der besøgte naturelskeren

Godsejeren er ved at planlægge sin tur til Alaska næste år, som bliver et "trip-of-a-lifetime". Og vi lover at komme med en fyldig rapport til den tid.

Som I måske har set tidligere, så har godsejeren en forkærlighed for bjørne. Se blogindlægget om mødet med isbjørnen på Svalbard her.

Og derfor bliver turen til Alaska også i bjørnens, ulvens og laksens tegn. Her i den kommende tid, vil godsejeren i de mørke vinteraftener sidde, og planlægge turens detaljer, så der bliver størst mulig chance for nærkontakt med disse prægtige skabninger.

Og der er ingen tvivl om, at oplevelser som den, I vil se nedenfor, er lige i den rette ånd. Vi håber at kunne dele unikke oplevelser med jer til den tid.

Efterlad en kommentar


Også i Godsejerens blog

Camino??? Nej, Camøno!
Camino??? Nej, Camøno!

28 Juni, 2018

Hvis du drømmer om, at gå på den gamle pilgrimsrute Camino i Nordspanien, så kan vi anbefale, at varme op på den såkaldte Camøno på Møn. Læs om vores dejlige vandretur og bliv inspireret til at gøre et selv.

Vis hele indlægget →

Godsejeren fumler efter bjørnespray i Yellowstone
Godsejeren fumler efter bjørnespray i Yellowstone

03 Juni, 2018

Følg med på godsejerens tur i Yellowstone National Park, hvor dyrelivet gav ham en ordentlig en på opleveren. Der blev filmet ulve, grizzlybjørne og andre spændende dyr. Men pas på: Det kan tænde en drøm inden i dig....

Vis hele indlægget →

"Derude kom Marathon manden løbende"

13 Februar, 2018

Grækenlands hovedstad Athen var antikkens epicenter, og godsejerens nylige besøg der udløste mange forestillinger og fantasier om, hvorledes det var dengang for mange års siden. Men bare rolig, der er ikke tale om en lang og dyb gennemgang af historien, med indspark fra Platon, Zeus og andre notabiliteter.

Vis hele indlægget →