Historien om Bradleys Tannery

30 September, 2016

Historien om Bradleys Tannery

Godsejeren er, som de fleste rigtige godsejere sikkert også er, meget inspireret af de engelske traditioner. Og vi har fundet denne leverandør af klassiske produkter, som igen er blevet moderne og er en del af den trend, hvor folk søger god kvalitet, gerne håndlavet. 

Det hele begyndte tilbage i 1984, da Brad Burn, ejer af garveriet Bradleys the Tannery, begyndte at producere læderhandsker og forklæder til sværindustrien. Som økonomien ændredes i Storbritannien og fremstillingsvirksomhederne gik ned, blev virksomheden tilpasset denne nye virkelighed, og byggede en samling af mere avancerede læderforarbejdningsmaskiner, for at begynde at producere en række produkter til havearbejde.

Nu mere end 30 år senere, er Bradleys vokset til at blive det livsstilsmærke, de er i dag. Solgt over hele verden, set på berømtheder og endda anvendt på de engelske royale paladser. Bradleys produkter er inspireret af, designet og håndlavet i deres garveri i den traditionelle købstad Bridgnorth, Shropshire i Englnd. Omgivet af bølgende bakker, maleriske huse, rig landbrugsjord, deres egen togbane og ikke at forglemme det snoede vand i den fantastiske flod Severn. Dette er deres hjem. De tror på alt britisk og det væld af store håndværkere og kvinder, som dette land har. Og de er stolte af, at fremstille alt, lige i hjertet af England. De er indbegrebet af britisk, passioneret om kvalitet og med et lille drys af sjov og excentricitet. 

Bradleys lædervarer er håndlavet af et lille team af lokale folk, hvis håndværk er blevet overleveret i generationer. Deres produkter er tilvirket med omhu, for at holde og blive bedre med alderen.

Se alle produkterne her.

Efterlad en kommentar


Også i Godsejerens blog

Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky
Mik's fødselsdag i Skotland med tweed og whisky

23 Februar, 2019

Vis hele indlægget →

Copenhagen Tweed Ride 2018
Copenhagen Tweed Ride 2018

10 September, 2018

Vis hele indlægget →

Camino??? Nej, Camøno!
Camino??? Nej, Camøno!

28 Juni, 2018

Hvis du drømmer om, at gå på den gamle pilgrimsrute Camino i Nordspanien, så kan vi anbefale, at varme op på den såkaldte Camøno på Møn. Læs om vores dejlige vandretur og bliv inspireret til at gøre et selv.

Vis hele indlægget →