Privatlivspolitik

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende på webstedet. Denne politik beskrives, hvorledes vi vil behandle dine personlige oplysninger.

For at du kan handle hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse. 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig samt at sende dig nyhedsbreve med nyheder og gode tilbud.
Personoplysningerne registreres hos Godsejeren IVS og opbevares indtil den registrerede ønsker data slettet.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 
Direktøren for Godsejeren IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.godsejeren.dk er stifter og direktør Ole Bergstein. 

 

 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

 

Vi anvender tredjepart til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

 

Som registreret hos Godsejeren IVS har du altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Godsejeren IVS via e-mail (info@godsejeren.dk). Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig enten i bunden af nyhedsbrevet, du har modtaget eller skrive til info@godsjeren.dk, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet. Vil du gerne fjerne din tilmelding fra Godsejeren.dk og alle din tilhørende data, skriv da til info@godsjeren.dk og vi vil slette omgående.