Godsejeren i mini-urban-edition udgave i Århus

Godsejeren i mini-urban-edition udgave i Århus


For kort tid siden siden troppede en flot mand op i vores showroom, som havde en udfordring, som han håbede, at den falske godsejer kunne hjælpe med. En fælles ven havde fortalt, at godsejeren kunne klare lidt af hvert, og endda lidt til, og nu stod den udtalelse så sin prøve.

Udfordringen var, at den flotte mand var blevet brændt af, af en leverandør. Og derfor havde han ledig plads i sin spritnye butik, Otaku Store, som skulle åbnes få dage senere.

Godsejeren skulle egentlig bare give nogle gode råd om potentielle leverandører. Men mødet endte ganske uventet med, at den flotte mand kørte tilbage til Århus med bilen fyldt med varer fra Godsejerens lager.

Og se, nu bliver det spændende for de af vores kunder, som bor i Jylland, eller på anden vis kommer på besøg i Århus!

Otaku Store er nemlig en rigtig flot livsstilsbutik, som ligger i det nye bolig- og kontorkvarter Århus Ø. Ja, det er området ude i det tidligere havnekvarter, som nu har fået et gevaldigt løft, og er gået hen og blevet ganske trendy. Butikken har i den ene ende en café, med god kaffe selvfølgelig og lækkert brød fra den fremadstormende surdejsbager DavidBreadHead. Og i den anden ende etablerer Vinpusheren et mødested for vinelskere. I selve butikken finder du et evigt skiftende sortiment af lækre produkter, som spænder lige fra lækre designs til dit hjem og din garderobe og over til en fuldfed elbil, som sørme også er til salg.

I denne flotte butik troner Godsejeren med de seje laptoptasker og weekendtasker i tørvoksbehandlet lærred fra Croots, læderpunge fra Bellroy, Sjöstrand kaffemaskinerne (og miljøvenlige kaffekapsler), danskproducerede batterilamper fra TakeMe, Cloud7 hundeting og andre fede ting til de stakler, som er tvunget til at bo med udsigt til vandet (tsk, tsk).

Alle de heldige asner, som lægger vejen forbi butikken, får en på opleveren af det utrolig kompetente team, som varter kunderne op med smil og gode råd.

”Og hvem er den flotte mand så?” tænker du nok. Det er den driftige Ulf Gaardsted, som driver hele flotte 4 kontorhoteller i Århus, og som ligesom syntes, at barren skulle sættes endnu højere, med et helt nyt eksempel på fremtidens butikskoncept, lige midt i smilets by.

Vi ønsker Otaku Store alt mulig held og lykke, og ser frem til vores samarbejde.

Er du, kære læser, i nærheden, så drøn til Mariane Thomsens Gade 2F i Århus og få en god oplevelse. Vi skal i hvert fald snart derover igen.

 

Ældre indlæg Nyere indlæg